Crom Coloidal 10ppm                                          

Preţ: 15 lei/200ml, 30 lei/500ml

Nu sunt prea multe de spus aici despre cromul coloidal, în afară de informațiile deja prezentate în articolele dedicate. Cromul, sub forma picolinatului de crom, este întâlnit adeseori ca supliment alimentar în dietele persoanelor care suferă de diabet, deși este foarte greu absorbit în această formă. Dozele uzuale în cazul cromului sunt mici, de 50-200 micrograme/zi, ceea ce, în cazul unui astfel de produs coloidal, înseamnă circa 20-30 ml, deci nu foarte mult. Este ceva firesc, deoarece cromul, deși este un metal util organismului, poate avea, în cazul utilizării unor doze foarte ridicate, efecte secundare destul de neplăcute. Cu toate acestea, sub formă metalică are o toxicitate foarte scăzută, deși sărurile sale hexavalente sunt recunoscute ca fiind foarte toxice.

Uzual, acest metal se folosește ca supliment alimentar, în combinație cu vanadiul, care va fi prezent în oferta noastră.

Detalii produs:
Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual. Dacă gustul este neplăcut, se pot combina cu puțină apă plată.

În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la crom.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu