EPIGENIC PRO - Remodelare epigenetică


Preţ: 60 lei/100ml, 110 lei/200ml, 250 lei/500ml


Detaliile privitoare la epigenetică, nutrigenomică, remodelarea şi terapiile epigenetice, le puteţi citi mai în detaliu AICI, deoarece complexitatea lor nu permite prezentarea succintă în descrierea unui produs.

Totuşi, trebuie să precizăm că cercetările ultimelor decenii au scos la lumină multele dintre mecanismele de acţiune prin care poate fi influenţată funcţionarea codului nostru genetic (fără modificarea acestuia), ştiinţă numită epigenetică (dincolo de genetică, într-o traducere aproximativă).

În acest fel, s-a constatat că mecanismele de acţiune principale, în cazul majorităţii bolilor (nu ne referim la cele infecţioase), sunt susţinute de o nefuncţionare corespnzătoare a sistemului de replicare genetic. Astfel, în cazul unor afecţiuni, fie mai uşoare, fie mai grave (precum cancerul), acest mecanism fiind deteriorat într-o serie de puncte cheie, fie nu mai sunt posibile reparaţiile la nivelul codului genetic, fie ele sunt imperfecte, ducând la blocarea unor lanţuri vitale unei funcţionări normale(cum ar fi producerea de gene oncosupresoare, sau de declanşare a apoptozei - moarte programată a celulei, în caz de "avarie").

Aceste modificări epigenetice pot avea diverse cauze: toxine (inclusiv foarte multe substanţe utilizate în alimentaţie astăzi), infecţii, radiaţii electromagnetice intense, factori psihici şi emoţionali (stress, frustrări, etc).

Astfel, cancerul, poate avea cauze multiple (nu susţinem teoriile pseudoştiinţifice care prezintă ba parazitul cutare, sau toxina cutare etc, drept unică sursă a acestei boli), şi ele pot sa sufere chiar transformări, de la o persoană la alta, în funcţie de mediu, etc.

La obiect, privitor la produsul pe care vi-l propunem aici, putem spune că el este un remediu redescoperit, într-o formulă cu totul nouă.

Rolul său este de reparator epigenetic, restaurând o serie de procese dereglate în funţionalitatea codului genetic. Efectele sunt însă mult mai complexe, substanţele active acţionând (printre altele) ca:
-antitumoral
-antiinflamator
-imunomodulator
-antibacterial
-antiviral
-antioxidant
-neuroprotector
-hipoglicemiant
-antidiabetic
-antiangiogenic

Efectele acestui produs sunt datorate sinergiei între trei elemente cheie: uleiul de Nigella Sativa, propolisul, şi uleiurile esenţiale de Boswelia carterii (din tămâie). Substanţele active principale sunt multiple, pe lângă binecunoscutele substanţe active principale (timoquinona, acizii boswelici, şi CAPE)

Atenţie! Aceste nu este un amestec al celor trei substanţe naturale, ci un extract menit să le facă asimilabile (în special în ceea ce priveşte propolisul) şi utilizabile din punct de vedere terapeutic.

Utilizarea acestui produs, în scopuri preventive, implică utilizarea a nu mai mult de 3ml zilnic (trei linguriţe mici).

Pentru efecte mai ample în cazul afecţiunilor grave, se pot utiliza 20-30ml zilnic, sau mai mult dacă se consideră necesar şi se suportă, fără a se depăşi 50ml.

Amestecul se poate utiliza şi extern, în cazul unor multiple afecţiuni ale pielii, cum ar fi cele infecţioase, psoriazis, etc.

Descriere produs:
Deși componentele acestui produs se utilizează în medicina populară a diverselor popoare de foarte mult timp, modul acestora de acțiune a început să fie înțeles abia în ultimii ani. Ele sunt cunoscute pentru efectele antioxidante, antivirale, antiinflamatoare, antibacteriene, antitumorale pe care le pot avea. Substanțele din componența produsului exercită acțiuni complexe, printre care și cele de regulator epigenetic. Acest mecanism de acțiune, are ca rezultat refacerea funcționalității mecanismelor de sinteză a unor substanțe foarte importante în biochimia organismului, ceea ce duce la repararea pe cale naturală a unor procese fiziologice perturbate. Formula bazată pe extracte uleioase, face totodată posibilă o asimilare ușoară a uleiurilor esențiale și a propolisului (care nu sunt hidrosolubile).

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 1-10ml, de câte trei ori pe zi. Se va agita bine flaconul inainte de utilizare. Pentru o administrare mai ușoară, produsul se poate amesteca în momentul utilizării cu puțină miere de albine, sucuri de citrice sau de alte fructe, polen, sau o combinație a acestora, după gust. Utilizarea combinată a polenului și sucurilor de fructe, va emulsiona amestecul după o agitare ușoară, astfel încât să devină un amestec omogen. Se pot utiliza simultan diverse tincturi de plante medicinale, care se pot amesteca cu celelalte ingrediente.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la una dintre componente. Totodată, persoanele care utilizează medicație antihipertensivă, sau cele suferind de hipotensiune, vor consuma cu atenție acest produs, urmărindu-și cu atenție tensiunea aterială.

Compoziţie: Ulei de Nigella Sativa, propolis, ulei esențial de Boswellia carterii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu