Spray Coloidal                                                          


ARGIPUFF - Spray cu argint coloidal
Preţ: 13 lei/100ml
argipuff

Argint coloidal de 15ppm, dozat în pulverizator. Efectul pulverizării asupra pielii este în mod firesc mai intens decât dacă am uda pielea direct din sticlă.

Mai în glumă, ar fi indicată chiar o baie în Argint coloidal, în cazul unor probleme grave ale pielii, fiindcă foarte multe persoane au mărturisit că au scapat de o serie de afecțiuni după ce au recurs la pulverizarea cu argint coloidal, dar o astfel de baie nu este la îndemâna oricui. Până acum, însă, am avut solicitări doar pentru băi cu aur coloidal. Aceasta nu a fost o glumă ...

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la argint.
__________________________

APHROPUFF - Spray cu cupru coloidal
Preţ: 13 lei/100ml

Deoarece tonifică pielea și îi generează o textură foarte fină prin acțiunea asupra colagenului, nu e de mirare că doamnele îl utilizează mai des. Desigur, efectele sunt identice și în cazul bărbaților.
Bineînțeles, că e suficient să îl cumpărați o singură dată, după care îl puteți reumple cu cupru coloidal.

Este foarte util în caz de arsuri solare, însă efectele sale nu sunt doar de natură cosmetică, el putând fi utilizat și pentru inhalații, în cazul răcelilor, de exemplu.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la cupru sau suferind de maladia Wilson.
__________________________

DELIPUFF - Spray cu aur+platina+argint coloidal
Preţ: 15 lei/100ml

Sinergia celor trei elemente este mai importantă decât valoarea metalelor în sine. Efectul tonic al aurului, cel antioxidant al platinei, în combinație cu efectul regenerator și antibacterian al argintului fac din această loțiune un favorit, fie că este utilizată ca demachiant pe bază de apă sau pentru o curățare eficientă a feței, fie ca suport prealabil aplicării maștilor cosmetice, facilitând în acest caz penetrarea moleculelor produselor active în piele. Compoziția acestei loțiuni este: 50% aur coloidal, 25% argint coloidal, 25% platină coloidală.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs nu este indicată persoanelor alergice la una din componente. A se folosi cu prudență pe pielea proaspăt rasă sau cu leziuni.
__________________________

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu