NUTRI GOLD-ulei de fata regenerant cu Sofran                               

Preţ: 35 lei- 15 ml


    Nutri Gold este un ulei de fata pretios, un blend unic de plante exotice si binefacatoare pentru piele precum sepale de sofran, lotus, lemn de santal, cires salbatic, manjista, preparate in ulei de susan, lapte de capra si apa de trandafir.
    Acest ulei confera stralucire tenului in mod natural, datorita efectului sau benefic asupra sanatatii pielii. Are atat efect de curatire cat si de hranire a pielii deoarece se absoarbe usor. Are efect racoritor si calmant asupra pielii sensibile si inflamate.
Ingrediente: Sepale de Sofran, Santal rosu, Santal, Lotus, Manjistha, Turmeric, Amurtha, Ashwagandha, Bala, Licorice, Lotus albastru, Daruharidra, Gokshura, Kama, Cires salbatic, Indian Banyan, Madhuka flower, Papaia, Patala, Sariva, Vidari, Shatavari, Sarsaparilla, Lapte de capra, Ulei de susan, Apa, de trandafir.
Utilizare: Se aplica 3-5 picaturi, se maseaza usor fata si gatul cu degetele.
In cazul tenului gras sau normal, dupa 20 minute se clateste cu apa calda si se sterge fata cu o discheta demachianta. Nutri Gold este un ser de fata bun pentru pielea grasa, deoarece textura sa nu este grasa. In cazul tenului uscat se poate aplica seara, in acelasi mod, si se clateste tenul cu apa calduta si o discheta demachianta dimineata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu