PELINIȚA (Artemisia annua) (Pelin dulce)Nou!                      

Preţ: 12 lei/50g, 108 lei/500g

Pelinul dulce (denumire științifică Artemisia annua) conține o substanță numită artemisinin (artemisinina) foarte eficientă împotriva tumorilor. În combinație cu fierul, această substanță are un puternic efect antitumoral, având capacitatea de a distruge celulele canceroase în timp record.
A nu se confunda cu pelinul cunoscut la noi (artemisia absintum, adică pelinul amar).
Pelinița (pelinul dulce) este cunoscut și utilizat în medicina tradițională chineză de cel puțin 2000 de ani ca tratament împotriva febrei și malariei.
Eficacitatea acestuia ca remediu naturist, atât în cancer cât și în alte afecțiuni, a fost descoperită recent în America de Nord.
Pelinul dulce este deasemenea eficient împotriva paraziților. Se știe că paraziții pot fi cauza a numeroase probleme de sănătate uneori foarte grave, sau chiar mortale. Unii specialiști susțin că paraziții pot fi cauza cancerului.
Pelinița este extrem de benefică pentru sistemul digestiv: stimulează digestia, funcțiile ficatului și ale bilei, este eficient în probleme de stomac și intestin.

Acțiuni: anticancerigen puternic, antibacterian, antihelmintic, antiinfecțios, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic (giardoză, oxiurază, ascaridioză, teniază, chist hidatic), antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, hipotensiv, citotoxic, febrifug, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator, vermifug, complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, crește nivelul de oxigenare celulară, reduce neoangiogeneza, antimutagenic, stimulează producerea limfocitelor T, declanșează apoptoza celulelor canceroase, crește capacitatea de adaptare a organismului la condițiile de stress prelungit, efect bun la Herpes Simplex.

Mod de administrare: 1-2g/zi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu