VITAMINA D NATURALANou!                            

Preţ: 15 lei/100g, 135 lei/1kg

Studiile arată că mai mult de 40% din oameni nu sintetizează suficientă vitamina D în organism. Iar vitamina D este esențială pentru menținerea imunității, a densității osoase, a proceselor nomale de creștere la copii.
Oamenii de stiință îşi pun mari speranţe în vitamina D. Aceștia o numesc vitamina-minune, deoarece are o sferă vastă de acțiuni: previne apariţia diabetului, cancerului, bolilor de inimă sau chiar a depresiei.

Acțiuni fiziologice: Contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar; participă la procesul de diviziune celulară.

Are rol benefic în: funcționarea optimă a sistemului imunitar, oferind protecție împotriva infecțiilor, reducerea riscului de a dezvolta diabet sau boli de inimă, prevenirea şi tratarea multor forme de cancer, de la cel de colon, de sân sau de prostată, prevenirea depresiei și echilibrarea emoțională - Vitamina D joacă un rol esenţial în funcționarea sistemului nervos, iar studiile confirmă că administarea de vitamina D este asociată cu o ameliorare vizibilă a simptomelor depresiei.

Compoziție: Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere: 97%; Drojdie-de-bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu vitamina D : 3%. Doza zilnică recomandată aduce: 5,6 mcg (224 UI): 112%VNR (Valori Nutriționale de Referință).

Mod de administrare: 1g pe zi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu