Întrebări frecvente

1. Care este modalitatea cea mai eficientă de utilizare a acestor plante?

Modalitatea de administrare a acestor plante sub formă de pulbere este deosebit de simplă: cantitatea pentru o doză specificată la fiecare produs în parte se pune sub limbă, se umezește uşor, eventual cu puţină apă, iar după aceea pulberea se menține sub limbă un interval de timp cuprins de regulă între 3 şi 20 de minute. 

Experienţa practică a demonstrat că acest mod de administrare este deosebit de eficient în ameliorarea rapidă a multor stări de dezechilibru, deoarece, pe această cale, sunt puse în valoare atât proprietăţile fizice ale plantelor, cât şi proprietăţile subtil-energetice, invizibile, ale acestora, chiar dacă acest aspect este poate mai puţin cunoscut de marea majoritate a oamenilor.

2. Care este diferența dintre drojdia de bere și drojdia de panificație? 

Există levuri (drojdii) înalte, de panificaţie, cu activitate optimă între 15-20°C şi levuri joase, cu activitate optimă între 5-6°C, folosite la fabricarea berii. Numai ultimele se folosesc în terapeutică sub numele de drojdie de bere.

100 grame de drojdie de bere conțin:
* de 10 ori mai multă vitamina B1 decât pâinea integrală;
* de două ori mai multă vitamina B2 decât ficatul;
* de 10 - 20 de ori mai multă vitamina PP;
* de 10 ori mai multă vitamina B6 decât carnea;
* de 5 - 10 ori mai mult acid pantotenic decât cerealele;
* de 20 de ori mai mult acid folic decât tărâțele de grâu. 

3. Care este diferența dintre ginsengul roșu și ginsengul siberian?

Deși ambele poartă numele de ginseng, ele sunt plante diferite, cu proprietăți fizice și subtile diferite și cu principii active diferite. 

Chiar și perioada lor de cultivare diferă. De exemplu, perioada de timp necesară pentru obținerea unei culturi de ginseng roșu este de 5 până la 9 ani! O cultură de ginseng siberian se obține în medie într-un an.

Dar fiecare are proprietățile sale profund benefice, după cum se poate vedea în fișa fiecăreia de la pagina Produse.

4.  Care este diferența dintre virilizante și vitalizante? 

Vitalizantele  susțin și amplifică vitalitatea organismului. Virilizantele, la bărbați, amplifică masculinitatea și potența. Aceste plante, așadar, își exercită efectul de masculinizare numai asupra bărbaților, femeile putându-le consuma fără a se teme că li se va îngroșa vocea sau le va crește mustață! :) Asupra femeilor plantele numite virilizante au efect de dinamizare și amplificare a potențialului erotic (fiind recomandate în sterilitate și frigiditate).
Cele mai multe dintre plantele vitalizante, după cum se poate vedea în fișele produselor, au și efecte virilizante asupra bărbaților. 

5. Există vreo diferență între efectele spirulinei și cele ale chlorellei? 

Deoarece sunt multe aspecte de detaliat în ceea ce privește aceste două plante vitalizante (alge), vă sugerez să citiți cu atenție acest articol, ce prezintă un rezumat al tuturor asemănărilor și deosebirilor dintre aceste vitalizante excepționale.