ISOTINE PLUS                                                            

Preţ: 45 lei/10 ml

Isotine plus este un tratament inovator, bazat pe tradiția milenară ayurvedică, 100% natural pentru toate afecţiunile de ochi. Îmbunătățește vederea la distanță și de aproape, chiar în caz de boli incurabile, tratează cataracta imatură făcând posibilă evitarea operației.

Acțiuni:
-imbunătățirea stabilă a vederii în proporție de 20 - 70%
-scăderea numărului de dioptrii cu 1 până la 15, pentru toate tipurile de lentile (în 50% din cazuri nu mai este necesară folosirea ochelarilor)
-refacerea vederii după unele traume ale ochilor, in urma operaţiilor cu laser, desprindere de retină, în caz de cataractă imatură (fără operație) sau în urma operaţiilor de cataractă (dupa 2-3 ani), după doze puternice de antibiotice şi steroizi ce duc la slăbirea vederii
-tonifierea ochilor (obosiţi, roşii) și refacerea vederii ochilor expuși excesiv la ecranul TV sau al calculatorului, soare, lumină foarte puternică, radiații periculoase
-ameliorarea și chiar tratarea (printr-o metodă ayurvedică sigură, cu efecte stabile, fără efecte secundare) în bolile de ochi considerate incurabile, menționate mai jos.

Indicații: Imbunătăţeşte sau readuce vederea pierdută în caz de: ambliopie, cataractă imatură, degenerare maculară, discromatopsie (orbul culorilor sau daltonism), glaucom, hipermetropie, miopie, retinită pigmentoasă, retinopatie diabetică, tumori intraoculare.

Administrare: 2 picături în fiecare ochi de trei ori/zi. În funcţie de severitatea afecţiunii, picăturile de ochi ISOTINE vor fi folosite regulat un interval de timp între 2-3 luni sau mai mult pentru care pot fi necesare ca tratament complet 4 - 12 flacoane de 10ml. Ca tonic, pentru a intreține sănătatea ochilor folosiţi câte o picătură în fiecare ochi, înainte de culcare.
Vederea se îmbunătățește imediat, primele rezultate apar în doar 5 minute (clarificarea vederii). Progresul obtinut în urma tratamentului (în caz de boală sau operație) va putea fi măsurat de fiecare (pe o perioadă de 3 luni) cu ajutorul tabelului de verificare a vederii. Astfel va fi evidentă îmbunătățirea stabilă a vederii în proporție de 20 - 70%, ceea ce eventual va duce la necesitatea schimbării/renunțării la ochelari.

Efecte secundare: NICIUNUL (COMPLET SIGUR)
Brevetat de Prof.emerit Dr. M.S.Basu, specialist oftalmolog.
Testat si certificat international: GMP, ISO 9001:2008.

Compoziție: Holostemm adakodien-sehultes, Santalum album linn, Terminalia bellerica roxb, Emblica officinalis gaertn, Palash (Butea monosperma), Apamarg (Achyranthus aspera), Punarnava (Boerrhavia diffusa), Yashed bhasma (Purificat), Thankana bhasma (Purificat), Alum (Purificat), Tuth bhasma (Purificat), Mentha piperita, Benzalkonium Chloride, Aqua.



3 comentarii:

  1. Este un produs deosebit. De cand il folosesc, desi prin natura profesiei petrec mult timp in fata calculatorului, nu mai am nevoie de ochelari. Chiar am observat ca imi rezolva problemele de adaptare a vederii de la departare la apropriere. Am incercat sa imi pun ochelarii si m-a durut capuld e la ei probabil deja trebi sa ma duc sa imi fac un examen sa vedem ce dioptrii mai am. Este adevarat, il folosesc zilnic, de peste un an. dar prefer sa il folosesc decat s aport ochelari. Imi si curata ochii foarte bine de toate impuritatile. La inceput chiar am observat ca privirea, timp de cateva zile a fost cetoasa la ochiul la care aveam probleme mai mari, dar dupa o saptamana de tratament mi-a disparut ceata si acum vad foarte bine. Imi pun picaturi in ochi de cateva ori pe zi, de cate ori imi aduc aminte si ma simt excelent. Desigur, respect instructiunile si urmaresc sa consum o sticluta intr-o luna si nu mai folosesc produsul dupa ce a trecut o luna de la deschidere. Tin sticluta pe birou si imi pun picaturi la cateva ore sau macar de doua ori pe zi. E foarte fain.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit deja Isotine Plus si am constatat ca are eficienta in refacerea acuitatii vizuale, dar este nevoie de perseverenta. Ma bucur ca acum il pot procura si din tara, pentru ca pana acum l-am putut procura doar din India.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folesit o perioda de 4 luni Savazut efectul Sant multumit deaceia vreau sa mai comand atat ptr mine cat si ptr sotie

    RăspundețiȘtergere