ASPIRINA NATURALANou!                                  

Preţ: 16 lei/50g

Produsul are acțiune rapidă și se folosește conjunctural, pentru anihilarea durerilor, mărind doza direct proporțional cu intensitatea simptomelor neplăcute.
Este un produs unic pe piața de suplimente având un efect antiinflamator și anti-durere foarte puternic. Aceste efecte sunt eficiente în afecțiunile reumatice, în afecțiunile spatelui (discopatii, spondilite), în nevralgiile de tot felul, în migrene. În cazul infecțiilor gripale și bacteriene, acest supliment ajută la ținerea sub control a febrei, reduce durerile musculare, vertijul, stările de disconfort, redând tonusul psihic și claritatea mentală.

Acțiuni: Contribuie la menținerea temperaturii normale a organismului, prin funcționarea normală a glandelor sudoripare; contribuie la menținerea în limite normale a ureei în sânge; susține buna funcționare a articulațiilor; contribuie la hrănirea și oxigenarea celulelor prin micșorarea vâscozității sangelui și facilitarea circulației sanguine; calmează durerea (inclusiv nevralgiile).

Are rol benefic în: Dureri reumatice, dureri de spate, dureri de cap, febră, dureri musculare, nevralgii, adjuvant în tromboflebită, stări gripale, infecții însoțite de episoade febrile, circulație periferică deficitară, stări de contractură musculară, crampe menstruale, gută, intoxicații cornice.

Precauții: Persoanele cu ulcer gastric și gastrită vor lua cu prudență produsul.

Contraindicații: Femei însărcinate sau care alăptează, sugari.

Compoziție: Salcie (Salix alba), coajă, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicină-150mg; Salcie (Salix alba), coajă, pulbere-150mg; Tuf zeolitic mineralizat, cu 83% clinoptilolit-150mg.

Mod de administrare: Câte 0,5-1g de 3 ori pe zi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu